torsdag 24 september 2009

Birillo 078


Efter att återigen ha plöjt igenom högen av broschyrer från alla blandartillverkarna och kollat sida upp och sida ner hos internetbutikerna och gått en låååång sväng i en gigantisk badrumsutställning har vi äntligen enats om tvättställsblandaren Birillo 078 från Tapwell. Jag tror den blir riktigt bra ihop med tvättstället Domsjö från IKEA (tvättstället är egentligen en köksho, därav djupet och också problemet att hitta passande blandare - men den är snygg).

Förresten, dom här badrumsbutikerna, vad fyller dom egentligen för funktion numera? Mest utställningslokal känns det som, när allt ändå är billigare i internetbutikerna. Man går till badrumsbutiken, kollar, antecknar priser, tar hem broschyrer, kollar priserna på internet och beställer där. Jag inbillar mig att många gör som vi.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är sånt som värmer ett handlarhjärta! PoP

Anonym sa...

Ja, tyvärr så går folk runt i butikerna, får hjälp av kunnig personal, samlar på sig broschyrer, får ännu mer hjälp och tips om montering. Sedan går de hem och beställer på internet.

Själv värnar jag om all den professionella hjälp man får på ett bra ställe och handlar då hellre där än att bara utnyttja dem för att sen handla på webben.

Malin