tisdag 26 maj 2009

Lite flyt också

Ibland har vi lite flyt också. Som idag när VVS-killarna bara råkade köra förbi och jag bara råkade vara hemma och vi bara råkade prata om den vägghängda toaletten och vi alla insåg att det var jättetur att byggarna hade tagit en rast i två dagar. Den vägghängda toan kräver någon anordning (fixtur) i väggen bakom toaletten och det var tydligen väldigt viktigt med alla moment som skulle göras i en viss ordning och nä, det hade inte varit katastrof om väggen redan hade suttit på plats men nu är det en klar fördel att VVS-arna kan göra sitt jobb FÖRST och väggen reglas och fixas SEN.

Ja så här är det när man snålar och har delad entreprenad och själv måste projektleda bygget - stressigt, frustrerande, stundtals kaotiskt och helt galet men samtidigt rätt kul ändå. Och förresten är jag inte säker på att livet hade varit lugnare med helentreprenad.

Elin och jag tog en paus från alltihop och gjorde årets första strandbesök idag.
Det var helt öde på stranden så vi kunde välja bästa platsen.
Det var lite blåsigt men varmt i solen och rätt skönt i vattnet - längst in vid strandkanten. Elin ville gärna simma längst ute vid bryggan men där satte jag stopp.

Inga kommentarer: